اکستنشن مژه یا همون گذاشتن مژه در بین مژه های طبیعی، امروزه مورد استقبال برخی از خانمها قرار گرفته است تا بتوانند مژههایی بلند و حالتدار داشته باشند. داشتن مژه های ضخیم و پرپشت در زیبایی چشمان تاثیر بسیار زیادی خواهد گذاشت. اگر شما از آن دسته خانوم هایی هستید که به زیبایی چهره خود اهمیت می دهیم ولی مژه های کم پشتی دارید و به دنبال راه حلی برای این مشکل هستید، با مجله الماس زیبایی همراه باشید تا با ترفند اکستنشن مژه به خوبی آشنا شوید و بتوانید با خیال راحت مژه های خود را اکستنشن کنید.
اکشتنشن مژه چگونه انجام می شود؟
اکستنشن مژه تاراهای ساخته شده از از مواد مصنوعی همچون موی سمور، ابریشم و یا حتی موی انسان هستند که تک به تک به مژههای طبیعی چسبانده میشوند در بین مژه های شما قرار می گیرند. اضافه کردن این تارها به لایههای مژه طبیعی، باعث پر پشت شدن آن ها می شود و فرم و مدل چشم های شما را جذاب تر می کند. این تارموهای مصنوعی باید رنگی نزدیک به رنگ مژههای هر فرد داشته باشد طبیعیتر جلوه کنند. همچنین در کنار اکستنشن مژه می توانید از میکروبلیدینگ ابرو هم استفاده کنید تا چهره ای جذاب تر داشته باشید.
توجه داشته باشید که هیچ کدام از مراحل اکستنشن کردن مژه دردی ندارد، پس اگر درد یا سوزشی احساس کردید، حتما مژه کار شما به این کار مهارت ندارد و اشتباهی در کار آن است. همچنین قبل از شروع کار، به چسبی که برای شما استفاده می کند توجه کنید و اطمینان حاصل کنید که این چسب حاوی فرمالدئید نباشد.
مراحل انجام کار اکستنشن مژه
- در ابتدای کار برای انجام اکستنشن مژه، زمانی که فرد دراز کشید و چشم هایش را بست، ابتدا باید زیر مژه هایش پارچه ای تمیز قرار می دهند.
- سپس در این مرحله، مژه کار حدود ۱ میلی متر از نوک مژه ها را به چسب آغشته کرده و در فضاهای خالی که لازم است مژه ها متراکم تر و بلندتر شوند، قرار می دهد.
- در مرحله قبل تقریبا کار تمام شده است و فقط پس از آن، مژه ها را به کمک برس مژه شانه زده و به وسیله لوسیون پاک کننده و پنبه، پلک و مژه ها را شسته و به آرامی چسب ها را جدا می کنند.
- اکستنشن مژه 3 تا 4 هفته دوام دارد، اما این زمان به مژه های طبیعی و رشد آن ها بستگی دارد.
آیا ممکن است اکستنشن مژه به مژههای طبیعی آسیب برساند؟
شاید برای شما هم این سوال پیش آمده باشد و یا شنیده باشید که اکستنشن مژه به مژه های طبیعی آسیب میرساند!! باید توجه داشته باشید که این موضوع کاملا به مژه کار و چسبی که برای چسباندن مژه های شما استفاده می کند بستگی دارد و اگر نکات ضروری برای چسباندن رعایت نشود، ممکن است به مژه های طبیعی شما آسیب بزند و یا سریع از مژه های شما جدا شود.
در نتیجه اگر چسباندن مژه ها به درستی انجام شود هیچ آسیبی به مژه های طبیعی و چشم شما وارد نمی کند.
اما باید توجه داشته باشید که ممکن است به چسب حساسیت داشته باشید. بنابراین، اگر در حین زدن مژه ها دچار سوزش یا درد شدید، حتما به آرایشگر خود اطلاع دهید.
انواع مدل های اکستنشن مژه را بشناسید.
اکستشنن مژه با توجه به پوشش و حالت مژهها دارای انواع مختلفی مانند: کلاسیک ،والیوم ، مگا والیوم ، 3بعدی، گربه ای، هیبریدی و … است که شما می توانید براساس سلیقه شخصی و همچنین مشورت مژه کارتان بهترین مدل را انتخاب کنید.
همچنین در این روش از مژه های مختلفی مانند مینک (ساخته شده از موی حیوانات)، ابریشم یا الیاف مصنوعی استفاده می شود. اکستنشنهای مینک گرانتر، نرمتر و طبیعیتر هستند، اما الیاف مصنوعی گاهی میتوانند طبیعیتر و گرانتر از اکستنشنهای مینک باشند. برای رسیدن به نتیجه دلخواه، ابتدا عکس مدل مورد نظر خود را به مژه کار نشان دهید تا شما را راهنمایی کند و مژه هایی پرپشت و بلند را برای شما در نظر بگیرد.
والیوم
این نوع اکستنشن حجم بیشتری دارد و در آن بین هر دو مژه طبیعی دو الی سه مژه مصنوعی قرار می دهند. ضخامت مژه در روش ولیوم 0.5 است که در افزایش حجم آن تاثیر زیادی دارد.
مگاوالیوم
این اکستنشن مژه برای پرپشت کردن مژه با مژه مصنوعی با ضخامت 0.3 و 0.5 استفاده می شود. حجم این اکستنشن برای مژه های نازک بسیار مناسب است.
کلاسیک
در اکستنشن کلاسیک یک مژه مصنوعی با ضخامت 0.4 بین هر رشته از دو مژه طبیعی قرار می گیرد که به صورت طبیعی حجم مژه ها را افزایش می دهد.
گربه ای
افزودن مژه در این روش به صورت یکسان انجام نمی شود. بلکه در قسمت کناری چشم تعداد و تجمع مژه ها زیاد شده و چشم درازتر می شود که به شکل گربه ای معروف است.
نکات و مراقبت های پس از اکستنشن مژه
- حداقل تا 24 ساعت پس از اکستنشن مژه از تماس آب با چشم خودداری کنید.
- هنگام استراحت تا حد امکان از لمس مژه های خود با بالش خودداری کنید. بهتر است بالش از ساتن یا ابریشم باشد.
- از ریمل استفاده نکنید، چون باعث سنگینی و در نتیجه ریزش مژه های شما می شود.
- برای پاک کردن آرایش دور چشم، از گوش پاک کن آغشته به یک پاک کننده آرایش مناسب استفاده کنید.
- هنگام شستن موها، سر خود را به سمت عقب بشویید تا شامپو و آب به مژه هایتان نرسد.
- پس از کاشت مژه، با استفاده از برس مخصوص مژه های خود را در فواصل زمانی مشخص مرتب کنید.
- زمان توصیه شده برای ترمیم اکستنشن مژه، هر سه هفته یکبار است.
- از روغنهای تقویتی مژه بعداز اکستنشن استفاده نکنید.
سوالات متداول
دوام اکستنشن مژه چقدر است؟
میانگین طول عمر اکستنشن مژه تحت تاثیر عوامل مختلفی از جمله نوع مژه مصنوعی و همچنین مژه های طبیعی شما قرار می گیرد. از طرفی مواد مورد نیاز برای اکستنشن مژه مانند چسب و سایر مواد لازم برای افزایش طول عمر اکستنشن باید از کیفیت بالایی برخوردار باشند.
کاشت و اکستنشن چه تفاوتی با هم دارند؟
اکستنشن و کاشت مژه، هر دو برای افزایش ضخامت و حجم مژه انجام می شود، اما این دو روش تفاوت هایی نیز دارند. اکستنشن مژه به نوعی تقویت کننده حجم مژه های طبیعی است اما در فرآیند کاشت مژه شاهد تولدی جدید در مژه های خود هستیم. از جمله مزایای اکستنشن مژه نسبت به کاشت امکان ریمو مژه ها در صورت پشیمانی است که با کاشت مژه امکان پذیر نیست.