آیا روشی برای درمان ریزش مو در زنان می شناسید؟ ریزش مو مانند هر مشکل فیزیکی دیگری نیاز به درمان دارد. در برخی موارد که ریزش مو به صورت موقت و تحت شرایط خاصی اتفاق می افتد، ممکن است با چند راهکار ساده بتوان آن را برطرف کرد.
درمان ریزش مو زنان
برخی از موارد ریزش مو، مانند ریزش مو ناشی از بیماری های خاص، ریزش موی ژنتیکی یا موارد مشابه، نیاز به درمان پیشرفته تری دارد. علت ریزش مو هر چه که باشد، مشکل باید در اسرع وقت درمان شود. درمان به خصوص در صورت ریزش موهای زنانه بسیار مهم است. راه های مطمئن و موثر بسیاری برای درمان ریزش موی زنانه وجود دارد که در اینجا به بررسی آنها می پردازیم.
شما باید بهترین متخصص پوست و مو را برای درمان خاص ریزش موی زنانه و بهترین درمان ریزش مو انتخاب کنید. علاوه بر یافتن یک پزشک خوب پوست و مو در مطب، می توانید با کمترین دردسر نوبت بگیرید یا از مشاوره آنلاین و تلفنی با پزشکان استفاده کنید.
علل ریزش مو در زنان
ریزش مو در زنان می تواند به دلایل مختلفی از جمله تغییرات ژنتیکی، عوامل ارثی، تغییرات در سطح هورمون ها، به دنبال مشکلات زمینه ای مختلف، آلودگی هوا، رژیم غذایی ناسالم و حتی به عنوان بخشی از روند طبیعی پیری زنان رخ دهد. شناسایی زودهنگام علت ریزش موی زنان می تواند به جلوگیری از طاسی کمک کند.
از ریزش مو گرفته تا طاسی با الگوی زنانه و ریزش موی شدید، انواع مختلفی از ریزش مو در زنان وجود دارد. بسیاری از خانم های مبتلا به ریزش مو در سکوت از این مشکل رنج می برند و بدون اینکه راه حلی در درمان ریزش موی زنانه ببینند، سعی می کنند با کوتاه کردن موها و تغییر مدل موهای نازک و ضعیف خود را پنهان کنند.
ریزش مو در زنان چندان دور از ذهن و غیرعادی نیست. حدود 5 درصد از زنان زیر 30 سال و 60 درصد از مردان بالای 70 سال به طرق مختلف دچار ریزش مو می شوند. بنابراین درمان ریزش مو در زنان باید بیش از گذشته مورد توجه و توجه قرار گیرد. در میان انواع رایج ریزش مو در زنان، ریزش موی الگوی زنانه یا آلوپسی آندروژنیک یکی از رایج ترین اشکال ریزش مو در زنان است.
انواع روش های درمان ریزش مو برای زنان
درمان ریزش مو در دختران یکی از مواردی است که در صورت عدم توجه به موقع و عدم انجام اقدامات لازم، احتمال موفقیت درمان کم است. به عنوان مثال، در مورد درمان طاسی الگوی زنانه (آلوپسی آندروژنتیک) که معمولاً در اواخر نوجوانی شروع می شود، هر چه درمان زودتر شروع شود، موفقیت آمیزتر خواهد بود.
چندین گزینه درمانی برای درمان ریزش مو در زنان وجود دارد، از جمله داروهای موضعی و پرتودرمانی، هورمون درمانی، و گزینه های جراحی و کاشت مو. البته درمان را می توان با استفاده از روش های پزشکی دیگر مانند تغییر سبک زندگی و رژیم غذایی، ترکیبات دارویی گیاهی و درمان های خانگی و روش های دیگر انجام داد.
از آنجایی که آلوپسی آندروژنتیک معمولاً در سنین پایین شروع می شود، برخی از زنان ممکن است در اواخر نوجوانی یا اوایل دهه بیست ریزش مو را تجربه کنند. بنابراین لازم است راه هایی برای پیشگیری از ریزش مو در دختران نوجوان این دوره پیدا شود و روش های درمان ریزش موی زنانه برای این گروه در نظر گرفته شود. تغذیه مناسب و سبک زندگی سالم بسیار مهم است.
درمان ریزش مو با تغذیه
یکی از مهم ترین گزینه ها برای درمان ریزش موی خانم ها تغذیه است. داشتن یک رژیم غذایی سالم و مغذی و حفظ سبک زندگی سالم می تواند در حفظ سلامت مو و تقویت رشد آن فوق العاده موثر باشد. غذا باید حاوی مواد مغذی ضروری برای رشد مو باشد.
مصرف انواع ویتامین ها به ویژه ویتامین D و E، ویتامین های گروه B، مصرف کافی منابع پروتئینی، مصرف کافی لبنیات، مصرف سبزیجات تازه، ماهی و امگا 3، مصرف آجیل های خوراکی مانند گردو، بادام و انواع مغزها، سبوس و ترکیبات مشابه استفاده کافی می تواند به حفظ سلامت مو کمک کند و می تواند به عنوان یک روش درمانی برای ریزش موی زنانه در نظر گرفته شود.
درمان ریزش موی زنانه با دارو
درمان دارویی یکی از موثرترین روش ها برای درمان ریزش موی زنانه است. داروی ماینوکسیدیل یکی از داروهای مورد تایید برای درمان ریزش مو است و به نام روگین نیز شناخته می شود. این دارو برای درمان انواع ریزش مو در زنان و مردان تجویز می شود و می تواند باعث تحریک رشد مو، ضخیم شدن تارهای مو و کاهش نازک یا نازک شدن موها شود. البته برای حصول نتیجه موثر باید صبور باشید و روزی یک بار به مدت سه تا چهار ماه از این دارو استفاده کنید.
داروی موثر دیگری که برای درمان ریزش مو زنان استفاده می شود کتوکونازول است. داروهای ضد ریزش مو به طور خاص برای درمان طاسی با الگوی زنانه (آلوپسی آندروژنتیک) و تحریک فولیکول های مو، کاهش التهاب و افزایش استحکام و ظاهر مو تجویز می شوند. این مخلوط دارویی را می توان به صورت شامپو نیز تهیه کرد.
درمان ریزش مو با داروهای تقویتی و مکمل
سطح آهن منبع بسیار مطمئن و مهمی برای سلامت مو است. خانم هایی که از ریزش مو رنج می برند می توانند از طریق آزمایش خون میزان آهن خون خود را بررسی کنند و در صورت کمبود آهن از مکمل های آهن برای درمان ریزش مو استفاده کنند. مکمل های آهن، روی و روی از جمله درمان های دارویی موثر برای درمان ریزش مو در زنان هستند.
داروی درمانی دیگری که می توان برای درمان ریزش موی زنانه استفاده کرد، قرص های حاوی بیوتین است. بیوتین یا ویتامین B7 را می توان بهترین قرص ویتامین برای ریزش مو دانست. این قرص هم برای درمان ریزش مو در خانم ها و هم برای سلامت پوست و مو تجویز می شود.
روی ترکیب موثر بعدی برای درمان ریزش موی زنانه است. از آنجایی که روی به فرآیندهای زیادی در بدن کمک می کند، جای تعجب نیست که فولیکول های زیر پوست سر را تقویت کرده و موها را تقویت و تغذیه می کند.
درمان ریزش موی زنان با کورتیکواستروئیدها
این درمان یکی از راه های درمان ریزش مو در خانم ها به خصوص برای کسانی است که از آلوپسی آره آتا رنج می برند. یک روش درمانی تزریقی که می تواند برای بسیاری از افراد مبتلا به این الگوی ریزش مو موثر باشد. در این الگوی ریزش مو، موهای فرد به طور تصادفی می ریزد. این درمان موضعی هم می تواند به رشد مجدد موهای از دست رفته کمک کند و هم از ریزش موی دیگر جلوگیری کند. کورتیکواستروئیدهای موضعی نیز به صورت کرم و لوسیون در دسترس هستند.
درمان ریزش موی زنانه با روش پی آر پی
این درمان ریزش مو را روش پلاسمای غنی از پلاکت نیز می نامند. یک روش درمانی موثر برای ریزش موی زنانه که نتایج خوبی به همراه دارد. مطالعات نشان داده اند که تزریق پلاسمای غنی از پلاکت می تواند کمک زیادی به کاهش ریزش مو کند.
در این روش، پزشک از بیمار نمونه خون می گیرد و سپس پلاسمای غنی از پلاکت را جدا می کند و از آن برای درمان ریزش موی زنانه استفاده می کند. پزشک این پلاسما را به ناحیه آسیب دیده پوست سر تزریق می کند و موها می ریزند. این تزریق به سرعت بخشیدن به ترمیم بافت کمک می کند. مطالعات نشان می دهد که این روش درمانی باعث افزایش تراکم مو و افزایش قطر تارهای مو می شود.
نور درمانی یا LED تراپی
روش دیگری که می توان برای درمان ریزش موی زنانه استفاده کرد نور درمانی است. شاید این روش به تنهایی برای درمان ریزش مو کافی نباشد. اما می تواند تاثیر این درمان را افزایش داده و با درمان دارویی با ماینوکسیدیل تقویت کند. به خصوص ترکیب این روش پزشکی با درمان دارویی می تواند نتایج موثرتری در رفع ریزش موی آندروژنیک داشته باشد.
هورمون درمانی مو
یکی دیگر از درمان های موثر برای ریزش موی زنان، هورمون درمانی است. این روش به ویژه در مواردی که عدم تعادل هورمونی مانند تغییر سطح هورمون های زنانه یا بیماری غده تیروئید عامل ریزش موی زنانه باشد می تواند موثر باشد. در مورد درمان ریزش مو، زنان یائسه نیز با این روش کمک می کنند.
در این روش می توان از داروهایی مانند داروهای ضد بارداری، هورمون های جایگزین استروژن یا پروژسترون، داروهای ضد آندروژن مانند اسپیرونولاکتون استفاده کرد. به عنوان مثال، درمان ضد آندروژن ممکن است در درمان ریزش مو در افراد مبتلا به PCOS موثر باشد.
بدن انسان راهی برای ذخیره روی ندارد، بنابراین هر روز مقداری از این ترکیب در رژیم غذایی مورد نیاز است. اگر سطح روی در بدن کم باشد، شواهدی وجود دارد که روی خوراکی می تواند به ریزش مو کمک کند.
درمان با شامپوی ضد ریزش مو برای بانوان
برخی از محصولات سلامت بدن مانند شامپوهای ضد ریزش مو را باید برای درمان ریزش موقت و جزئی مو در نظر گرفت. منافذ مسدود شده روی پوست سر می تواند باعث ریزش جزئی مو در زنان شود. استفاده از شامپوهای دارویی طراحی شده برای تمیز کردن منافذ سلول های مرده پوست می تواند سلامت مو را بهبود بخشد و طاسی الگوی زنانه را درمان کند. به طور خاص، این روش می تواند علائم جزئی ریزش مو را برطرف کند.
درمان ریزش موی زنانه با ماساژ پوست سر
بهترین درمان ریزش موی خانم ها که بیشتر یک روش پیشگیرانه است، درمان ریزش مو با ماساژ پوست سر است. با ماساژ پوست سر، گردش خون در قسمتهای مختلف سر بهویژه نواحی ریزش شده افزایش مییابد که به تقویت فولیکولهای مو کمک میکند.
ماساژ پوست سر روشی موثر برای تقویت رشد مو، جلوگیری از ریزش مو، از بین بردن شوره سر و ارتقای سلامت پوست است. این روش می تواند کمک زیادی به موهای سالم و زیبا کند.
درمان ریزش مو در زنان با داروهای گیاهی
در بسیاری از موارد از روش های گیاهی و طب سنتی برای درمان ریزش مو در زنان استفاده می شود. ترکیباتی در این زمینه وجود دارد که معجزه می کند. آملا، نوعی انگور فرنگی هندی، یکی از این ترکیبات است. این ماده سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدان های مختلف است که می تواند گزینه ای عالی برای ارتقای سلامت مو باشد. پودر خشک این ترکیب به عنوان داروی گیاهی موجود است و برای درمان ریزش مو در زنان می توان آن را روی پوست سر ماساژ داد.
دانه شنبلیله یکی دیگر از گزینه های درمانی است که می تواند به عنوان یک داروی گیاهی موثر مورد استفاده قرار گیرد. پتاسیم و ویتامین C موجود در دانه شنبلیله تاثیر زیادی بر سلامت پوست سر و فولیکول های مو خواهد داشت. می توانید مقداری از این دانه ها را یک شب خیس کنید و سپس به صورت خمیری روی محل مورد نیاز بمالید.
آلوئه ورا، برگ کاری و داروی گیاهی بهرینگراج از دیگر روش های درمان ریزش مو در زنان با استفاده از طب سنتی و داروهای گیاهی است. داروی گیاهی Bhringraj می تواند سلامت پوست سر را بهبود بخشد و باکتری هایی که باعث ریزش مو می شوند را از بین ببرد. از سوی دیگر، فولیکول های مو را نیز تغذیه می کند و باعث رشد سالم مو می شود.
نخل اره ای یا داروی نخل اره ای یکی دیگر از داروهای گیاهی برای درمان ریزش مو در زنان است. این داروی گیاهی که گاهی به عنوان یک داروی معجزه آسای رشد مو معرفی می شود، می تواند برای درمان ریزش مو نیز استفاده شود. اگرچه مشخص نیست که نخل اره ای چقدر موثر است، خبر خوب این است که بی خطر است، می توان آن را با داروهای دیگر مصرف کرد و امتحانش هزینه زیادی ندارد.
درمان های خانگی برای ریزش مو در زنان
روش های دیگری که می توان برای درمان ریزش موی زنان توصیه کرد، درمان های خانگی ریزش موی زنانه است. آب پیاز یکی از این مواد موثر است که در درمان های خانگی استفاده می شود. برخی معتقدند که گوگرد موجود در آب پیاز به رشد مجدد مو کمک می کند. یک مطالعه نشان داد که آب پیاز حتی می تواند باعث رشد مو در افراد مبتلا به آلوپسی آره آتا شود. این ترکیب برای درمان ریزش مو در خانه استفاده می شود.
یکی دیگر از درمان های خانگی، مصرف غذاهای غنی از بیوتین مانند تخم مرغ، جوانه گندم و قارچ است. روغن های مختلفی را نیز می توان به عنوان درمان خانگی ریزش مو در زنان در نظر گرفت. روغن کرچک، روغن رزماری، روغن زیتون، روغن نارگیل و روغن آویشن سالهاست که به عنوان درمان ریزش مو مورد استفاده قرار میگیرند.
به نظر می رسد که ترکیبات موجود در آنها باعث رشد مو می شود. در روش استفاده از آن ها، توصیه می شود شب ها یک یا چند قطره از این روغن را به ناحیه آسیب دیده سر بمالید و به مدت دو دقیقه به آرامی ماساژ دهید. با این کار به جذب روغن و تقویت گردش خون کمک می کنید.
چای سبز یکی دیگر از ترکیبات موثر است که به عنوان یک درمان خانگی برای ریزش مو در زنان استفاده می شود. عصاره های ساخته شده از ترکیبات آن می تواند به مشکلات سلامتی مختلف از جمله ریزش مو کمک کند. همچنین چای سبز و عصاره های آن می تواند به رشد مو کمک زیادی کند. برخی نیز از حنا به عنوان یک درمان خانگی استفاده می کنند. البته تحقیقات بیشتری برای تایید اثربخشی درمان ریزش موی زنانه با حنا مورد نیاز است.
درمان ریزش مو با جراحی کاشت مو
در برخی موارد که فرد به درمان های مختلف پاسخ خوبی نمی دهد، پزشکان درمان های خاصی را برای ریزش موی زنانه در نظر می گیرند. جراحی یا کاشت مو روشی موثر برای درمان ریزش مو در زنان است. به این روش کاشت مو نیز می گویند.
در این روش تکه های کوچک پوست برداشته شده و به قسمت های طاسی و طاسی اضافه می شود. در نتیجه موهای فرد به طور طبیعی در این ناحیه رشد می کند. کاشت مو در واقع به معنای برداشتن یک فولیکول موی ریز از یک قسمت سر و افزودن آن به قسمت آسیب دیده است. درمان ریزش موی زنانه با جراحی یا کاشت مو می تواند بسیار گران تر از درمان های دیگر باشد.
درمان ریزش مو با اکستنشن و پروتز مو
برخی از زنان برای ضخیم تر و بلندتر کردن موهای خود به روش های دیگر درمان ریزش مو روی می آورند. استفاده از کلاه گیس و موهای مصنوعی یکی از این روش هاست. روش دیگر درمان ریزش موی زنانه با اکستنشن مو است. در این روش موهای اضافی به موهای اصلی فرد اضافه می شود و حالت طبیعی تری دارد.
روش دیگر پروتز مو است که در آن کلاهی شبیه موهای خود فرد به پوست سر وصل می شود. این روش بیشتر برای افرادی که دارای لکه های طاسی هستند یا موهای بسیار نازکی دارند استفاده می شود.
درمان ریزش موی زنانه با مزوتراپی
در روش درمانی دیگری که برای درمان ریزش مو در خانم ها استفاده می شود، شکاف های مو با یک روش درمانی پر می شود. مزوتراپی مزایای زیادی در درمان ریزش مو دارد. به خصوص در درمان طاسی الگوی زنانه (آلوپسی آندروژنتیک) استفاده از تکنیک های مزوتراپی با درمان دارویی ماینوکسیدیل تأثیر بسزایی در درمان و کاهش ریزش مو داشته است.
درمان ریزش مو با ماسک و سرم مو
ماسک ها و کرم های مختلف می توانند در درمان ریزش موی خانم ها موثر باشند. برخی از این ماسک ها تولید و به صنعت عرضه می شود. برخی از ترکیبات را می توان به صورت جداگانه تهیه کرد و تاثیر آنها را در ریزش مو در نظر گرفت.
یکی از این ترکیبات ملاتونین است. کرم حاوی ملاتونین می تواند به رشد و تقویت مو کمک کند. در یک مطالعه، افرادی که از این ترکیب استفاده کردند پس از سی روز ریزش موی کمتری را تجربه کردند.
دسته دیگر ماسک های سیلیکونی هستند. آنها همچنین می توانند برای درمان ریزش مو در زنان استفاده شوند. چندین مکمل سیلیکونی وجود دارد که می تواند برای درمان ریزش مو استفاده شود. این ترکیبات به عنوان محصولات مراقبت از مو شناخته می شوند.
مراقبت از مو برای خانم ها
در برخی موارد می توانید با ایجاد تغییرات کوچک و ساده به ریزش موی خود کمک کنید. این نکات ساده در واقع بخشی از مراقبت روزانه از موی شما می شود. مراقبت از موی زنانه بهترین راه برای پیشگیری و درمان ریزش موی زنانه است.
این موارد می تواند شامل روتین های مختلفی باشد که به تقویت مو و حفظ سلامت و شادابی آن کمک می کند. به عنوان مثال، هنگام شستن، خشک کردن و برس زدن موهای خود ملایم باشید. تا حد امکان از بستن موها خودداری کنید.
استفاده از اتوها و اتوهای بسیار داغ را محدود کنید، زیرا این ابزارهای حرارتی می توانند موهای شما را ضعیف کنند. اگر سیگار می کشید، اکنون زمان ترک آن است. خطر ریزش مو و حتی ریزش مو در افراد سیگاری بسیار بیشتر از افراد غیر سیگاری است. استرس و اضطراب نیز می تواند باعث ریزش مو شود. بنابراین، درمان استرس و افسردگی نیز بخشی از روتین مراقبت از موی زنان است.
استفاده از کرم ها و ماسک های تقویت کننده مو، استفاده از مرطوب کننده های مو و سایر اصول مراقبت روزانه از مو می تواند از ریزش مو جلوگیری کرده و میزان ریزش مو را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. روش های مراقبت از مو برای خانم ها باید در کنار روش های درمان ریزش مو در خانم ها جدی گرفته شود.
نتیجه گیری و راهنمایی برای مراجعه به پزشک
ریزش مو می تواند هم در مردان و هم در زنان رخ دهد و هر دو را تحت تأثیر قرار دهد. برای خانم ها، ریزش مو در هر سنی و به دلایل مختلف ممکن است رخ دهد. با این حال، شایع ترین شکل ریزش مو در زنان، آلوپسی آندروژنتیک است.
راه های مختلفی برای درمان آن وجود دارد و بهترین راه برای درمان ریزش مو در خانم ها با توجه به شرایط فرد، سن و عوامل موثر بر ریزش مو باید دنبال شود. استفاده از درمان های مکمل و پیشگیرانه مانند استفاده از روش های پیشگیری از ریزش مو در دختران نوجوان می تواند اثرات منفی ناشی از آن را کاهش دهد. برای این منظور می توانید با بهترین متخصصین پوست و مو با پزشک خود مشورت کرده و درمان لازم را آغاز کنید. جلسات مشاوره با متخصصین پوست و مو پزشک شما می تواند به صورت آنلاین، حضوری و یا حتی تلفنی انجام شود.
از لیست بهترین متخصصان پوست، مو و زیبایی یک پزشک خوب پوست را انتخاب کنید و با ثبت نوبت آنلاین به پزشک مراجعه کنید.
سؤالات متداول شما
آیا اکستنشن مو می تواند آسیب برساند و باعث ریزش مو شود؟
از آنجایی که اکستنشن های مصنوعی به موهای واقعی چسبانده می شوند و موها و پوست سر شما را می کشند، همیشه خطر آسیب به دلیل کشیدن ریشه وجود دارد. این تنش می تواند منجر به آلوپسی کششی شود، نوعی از آلوپسی که زمانی رخ می دهد که فشار ثابتی روی ریشه ها وارد شود و این فشار به فولیکول مو آسیب برساند.
البته، آسیب زاترین جنبه اکستنشن مو، روش است، نه خودکار. اگر دستگاه مو بی تجربه یا فاقد تکنیک ها و مهارت های لازم باشد، استفاده از آن می تواند آسیب های زیادی را به همراه داشته باشد و باعث درد پوست سر و آسیب به فولیکول ها شود.
آیا مزوتراپی می تواند باعث رشد مجدد مو شود؟
مزوتراپی یک درمان جایگزین غیر جراحی برای رشد مجدد مو در زنان است. در این روش درمانی ویتامین های ضروری پوست سر تامین می شود و با بهبود جریان خون برای تقویت فولیکول های مو شاهد رشد مجدد موها خواهیم بود. در نتیجه، بله، مزوتراپی می تواند از ریزش مو جلوگیری کرده و به رشد مجدد موها پس از ریزش کمک کند. این روش همچنین به عنوان بهترین روش برای درمان ریزش مو در زنان مبتلا به آلوپسی آندروژنتیک شناخته می شود.
بهترین درمان برای ریزش موی زنان چیست؟
در بین روش های مختلف درمانی، ماینوکسیدیل یا روگین 5 درصد به عنوان یکی از بهترین روش های درمانی شناخته می شود. این دارو تنها داروی موضعی مورد تایید FDA است که می تواند برای درمان انواع ریزش مو در زنان استفاده شود. فوم تراپی یا این ترکیب روزانه منجر به رشد مجدد مو در 81 درصد از زنانی شد که از این داروی ریزش مو استفاده کردند.
آیا ریزش موی زنان ارثی است؟
بله، در واقع بیشتر تجربیات ریزش مو در دنیا ارثی است. انواع ژنتیکی و ارثی ریزش مو در زنان و مردان شایع است. اساساً ریزش موی ارثی به این معناست که شما ژنهایی به ارث بردهاید که باعث کوچک شدن فولیکولهای مو و در نهایت توقف رشد آنها میشوند. البته درمان ریزش موی زنانه با الگوهای ارثی و ژنتیکی متفاوت خواهد بود.
شستن بیش از حد، حالت دادن یا رنگ کردن بیش از حد روی موها چه تاثیری دارد؟
شامپو زدن منظم در واقع به سلامت مو و پوست سر شما کمک می کند و ربطی به ریزش مو ندارد. از سوی دیگر، رنگ کردن، صاف کردن یا شل کردن موهایتان به طور منظم می تواند به موهای شما آسیب برساند که در نهایت منجر به ریزش مو می شود.
تجهیزات آرایش مو که از حرارت بالا استفاده می کنند. مانند سشوار و اتو مو، آنها نیز می توانند منجر به آسیب و شکستگی مو شوند که در نهایت منجر به طاسی می شود. اگر فولیکول مو آسیب دیده باشد، مو نمی تواند از آن فولیکول رشد کند. در نتیجه، رژیم های مراقبت از مو باید برای درمان ریزش موی زنان تغییر کند.
برای درمان ریزش موی زنانه به کدام پزشک مراجعه کنم؟
در مورد اختلالات مو، متخصص پوست می تواند مشکلات را حل کند و راه حل مناسبی برای درمان ریزش مو در زنان ارائه دهد. آنها در تشخیص و درمان بیماری های مو تخصص دارند. هر چه زودتر ریشه مشکل توسط متخصص پوست و مو تشخیص داده شود، احتمال دستیابی به نتایج مطلوب بیشتر خواهد بود.